>
tandarts
+32 58 51 55 28 Maak een afspraak

Afspraken

Patiëntenstop

Om de kwaliteit van zorg voor onze huidige patiënten te waarborgen, moeten we tijdelijk stoppen met het accepteren van nieuwe patiënten.

 

Maak uw preventieve afspraak voor jaarlijkse controle en reiniging via onze online tool 

Beste patiënt, u kan hier enkel een afspraak inboeken voor een (half)jaarlijkse controle en reiniging d.i. preventie.  (let op: maak voor elk gezinslid een afzonderlijk account).

Voor alle andere behandelingen, zoals vaste en uitneembare prothese, implantaten, kroon- en brugwerk, tandpijn, vullingen, ontzenuwingen,... kan u ons per mail contacteren op info@tandartskoksijde.be of via contact. Zo kunnen wij uw afspraak op maat inplannen zodat wij voldoende tijd voor u kunnen voorzien.

Gelieve uw eID-kaart mee te nemen. Alvast bedankt en tot binnenkort !

 

Maak een afspraak

Welkom bij Tandartsen Verlinde Koksijde

Mondzorg op uw maat, van eenvoudige consultatie tot gespecialiseerde behandeling.

Covid-19 epidemie

Update

Vanaf maandag 4 mei zal de praktijk terug opstarten. Extra coronamaatregelen op gebied van veiligheid en hygiëne werden getroffen. Volg de instructies van de praktijkmedewerkers en respecteer de maatregelen aub.

Afspraak?

Bij voorkeur aanvraag via de website.
Telefonisch: t 058 51 55 28 (Maandag tot vrijdag tussen 09.00h - 12.30h en 13.30h - 18.00h. Op zaterdag tussen 09.00h - 12.30h.)
Geen afspraken mogelijk aan de balie

Aangezien we nog steeds in de Corona crisis verkeren hebben de tandarts en zijn/haar team van jou vóór je afspraak wat info nodig over je gezondheid. Uiteraard wordt die informatie door tandarts en team met de nodige zorg en plicht van beroepsgeheim verwerkt.

-Ben je minder dan 14 dagen geleden positief getest op Covid-19?
-Heeft een bij jou inwonend gezinslid de voorbije 14 dagen Covid-19 doorgemaakt, of is hij of zij nu besmet?
-Ben je de voorbije 14 dagen in thuisisolatie geplaats?
-Heb je de afgelopen dagen één van de volgende symptomen gehad, samen met koorts (>37,3°)? Hoesten – niezen – geur- en/of smaakverlies?

Is het antwoord op één van bovenstaande vragen ‘ja’? Dan kunnen we je helaas op dit moment niet verder helpen, en moeten we je afspraak uitstellen. Neem hiervoor contact op met de praktijk van je afspraak. Je kan in het ziekenhuis terecht mocht je absoluut dringend tandheelkundige zorg nodig hebben.

Wat mag je verwachten van de praktijk?

 • De praktijk is aangepast zodat alle noodzakelijke extra veiligheids en hygiënemaatregelen getroffen zijn om jou als patiënt veilig te kunnen behandelen.
 • We werken volgens een strikt protocol. Het werd opgesteld in samenwerking met andere tandheelkundige groepen, en gevalideerd door externe raadgevers.
 • We zullen je in de tandartsstoel 1 minuut laten spoelen met een ontsmettende oplossing.
 • Hou er rekening mee dat de toiletten en poetshoeken in de praktijk zijn afgesloten.
 • Er wordt een plexiglazen wand opgetrokken aan de balie.

Wat verwachten we van jou als patiënt?

 • Poets je tanden voor je naar de praktijk komt, en was op voorhand je handen met zeep.
 • Meet je temperatuur voor je naar de praktijk komt. Heb je meer dan 37,3°, dan bel je ons even op om te zien of de afspraak kan doorgaan.
 • Kom op tijd naar de praktijk. Breng alvast je medicatielijst mee, zodat dat vlot verloopt.
 • Kom alleen binnen, een eventuele begeleider wacht buiten de praktijk. Maximum 1 begeleider is toegestaan bij jonge kinderen (12jr) en personen met een handicap.
 • Hou altijd voldoende afstand (1,5m) tot andere patiënten, de medewerkers in de wachtzaal en aan het onthaal.
 • Luister goed naar de instructies van de tandartsen en assistentes in de praktijk.
 • Bij binnenkomst in de praktijk wordt je gevraagd je handen te ontsmetten met een daarvoor voorziene vloeistof.
 • Bij het binnenkomen draag je een mondmasker, dat je zelf van thuis meebrengt. We verwachten dat je dat overal in de praktijk aanhoudt, behalve tijdens de behandeling. 
 • Betalingen zullen bij voorkeur met Bancontact verlopen, géén cash.

Wees solidair, houdt u aan de maatregelen en vergeet niet de basisafspraken (handen wassen, afstand houden van elkaar). Het is echt nodig!

Alvast bedankt voor uw begrip

Intra-orale scanner (digitale mondscanner)

Geen afdrukken meer. Niet meer happen! 

De digitale afdruk is geen toekomst! De digitale afdruk is nu!

De Tios 3Shape scanner  maakt een opname van uw gebit en geeft het gelijk weer op het beeldscherm in een real-time video opname. Hierna kunt u samen met uw tandarts het beeld draaien, vergroten en zelfs een drie-dimensionele weergave zien met een 3D-bril, op het touch screen scherm.

 

Comfort:

De digitale mondscanner is comfortabel. De grootte van het scangedeelte is ongeveer zo groot als een tandenborstel. De camera glijdt comfortabel over uw tanden, terwijl het 3D-video opnames maakt van uw gebit en mond. De mondcamera vervangt het conventionele "happen" voor een afdruk. U hoeft niet meer zo' n vervelende lepel met afdrukmateriaal achter in uw keel te houden, terwijl u moet wachten totdat het materiaal hard geworden is.

 

Precisie:

Uw uiterst nauwkeurig passende kroon of brug is tot stand gekomen door de meest innovatieve technologie op het gebied van digitale tandheelkunde. De hardware als ook de high-speed opname en de mogelijkheid voor het 3D-ontwerpen van uw kroon is (inter)nationaal vernieuwend.

 

Op dit moment is het, het meest moderne digitale instrument in de tandheelkunde die wij u kunnen bieden binnen Tandartsenpraktijk Verlinde. Door onze nauwe samenwerking met ons tandtechnisch labo kunnen wij voor u een hoogwaardige kroon of brug vervaardigen die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

 

Snelheid:

Door de revolutionaire 3D-technologie kunnen de opnames van uw gebit in "real-time" gelijk zichtbaar worden gemaakt. U kunt samen met uw tandarts de beelden binnen enkele minuten bekijken en beoordelen.

Onderstaand een greep uit onze diensten.

Bekijk zeker alle behandelingen indien u niet direct zou vinden waarnaar u op zoek bent!

Alle Behandelingen

Onze Diensten

Controle & Preventie

Controle & Preventie

'Voorkomen is beter dan genezen'.

Endodontie

Endodontie

De 'ontzenuwing' of wortelkanaalbehandeling.

Implantologie

Implantologie

Een Tandimplantaat is een titanium kunstwortel die in het kaakbeen wordt geplaatst.

Restauratie

Restauratie

Wanneer een stukje tand moet vervangen worden door breuk of caries zal dit indien mogelijk uitgevoerd worden met directe 'witte' vulmaterialen.

Prothese

Prothese

Een prothese of kunstgebit blijft voor veel patiënten een oplossing om de glimlach terug te herstellen.

Kroon- en brugwerk

Kroon- en brugwerk

Bij uitgebreid tandverlies of bij vervangen van oude kronen kunnen meer uitgebreide restauraties met porselein kroon -en brugwerk nodig zijn.

Bleaching

Bleaching

Een bleachbehandeling is, indien correct uitgevoerd, een veilige behandeling om een natuurlijke witte tandkleur te verkrijgen.

Hoe te betalen?

Betalingsmogelijkheden

Contant of Bancontact - Mister Cash

Geen kredietkaarten

De praktijk in beeld

tandarts
tandarts
tandarts
tandarts
tandarts
tandarts
tandarts
tandarts
tandarts
tandarts
tandarts
tandarts
tandarts
tandarts
tandarts
tandarts
tandarts
tandarts
tandarts

Spoedgevallen tijdens weekends en feestdagen

0903 399 69

Dit is een betalend nummer (€ 1,50/min) dat bereikbaar is op zaterdag, zondag en feestdagen tijdens de wachtdiensturen van 9 tot 18 uur.

Wachtdienst

tandarts