>
+32 58 51 55 28 Maak een afspraak
tandarts
+32 58 51 55 28 Maak een afspraak

Verlinde Behandelingen

Mondzorg op uw maat, van eenvoudige consultatie tot gespecialiseerde behandeling.

Wij zorgen voor

Een oplijsting van onze diensten

Preventie

Preventie betekent voorkomen, en zoals u weet is voorkomen altijd beter dan genezen. Wij raden u aan regelmatig op controle te komen, zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw mond in optimale conditie blijft.

Preventie

Conserverende tandheelkunde - Endodontie

Met hedendaagse minimaal invasieve technieken kunnen we de meeste tandschade aan uw gebit direct esthetisch in vorm en functie herstellen.

Tandvullingen

Tandvullingen

Tandvullingen worden gebruikt om beschadigde tanden direct in de mond te herstellen.

Tandvullingen

Wortelkanaalbehandeling

Wortelkanaalbehandeling

Als de pulpa of tandzenuw van een tand onherstelbaar ontstoken of afgestorven is, dan is een wortelkanaalbehandeling of endodontische behandeling noodzakelijk.

Wortelkanaalbehandeling

Prothetische tandheelkunde - Implantaten

Bij elke patiënt wordt de mondtoestand geanalyseerd om een behandelplan op maat op te stellen. In bepaalde gevallen volstaat een kleine ingreep maar soms zijn uitgebreidere behandelingen noodzakelijk om een optimaal resultaat te bekomen.  De verschillende behandelmogelijkheden, de prijs en het behandelingsverloop worden uitgebreid besproken met de patiënt. 

Kronen en bruggen - Vaste en uitneembare prothese

Kronen en bruggen - Vaste en uitneembare prothese

Bij het herstellen van zwaar beschadigde tand(en) of  bij het vervangen van één of meerdere ontbrekende tanden is kroon- brugwerk of een tandprothese noodzakelijk.

Kronen en bruggen - Prothese

Implantaten

Implantaten

Een tandimplantaat is een kunstmatige vervanging van een tandwortel en biedt vele extra mogelijkheden naar prothetisch herstel toe. Implantanten kunnen of in combinatie met kronen en bruggen gebruikt geworden, of met een vaste prothese.

Implantaten

Esthetische tandheelkunde - Tandbleking

Deeldiscipline binnen de tandheelkunde, gericht op het esthetische aspect van de tandverzorging. Een natuurlijk stralende glimlach is uw visitekaartje.

Esthetische behandelingen

Esthetische behandelingen

Een gebit moet in harmonie zijn met uw gelaat. Kleine correcties kunnen het uiterlijk van het gebit verfraaien. Nu en dan echter zijn uitgebreidere behandelingen noodzakelijk om zowel de kleur, de vorm als de stand van de tanden te corrigeren.


Esthetische behandelingen

Tandbleking

Tandbleking

Een mooi gebit geeft meteen een verzorgde impressie. Toch wensen heel wat mensen meer dan perfect rechte tanden. Met de hulp van bleaching kunnen we je tanden weer heel wat witter maken. 

Bleaching